Potravinové přípravky

V nabídce potravinových přípravků máme kutrovací přípravky, stabilizátory přidávané vody a tuku a emulgátory v základní i kombinované formě pro zajištění stability masné výroby:
 
Bramborový škrob: nativní 
 
Ekonal: směs živočišných bílkovin a rostlinných vláknin bez lepku, stabilizátorů a tuků, připravená podle speciální receptury pro zvýšení stability přidané vody do výrobků. Přípravek vhodný zvláště při výrobě drobných masných výrobků.
 
Ekonomik: směs rostlinných bílkovin a vláknin bez lepku, stabilizátorů a tuků, připravená podle speciální receptury pro zvýšení stability přidané vody do výrobků. Přípravek vhodný zvláště při výrobě drobných masných výrobků. Možná je i verze s barvivem: Ekonomik color.
 
Karagenan: dobře rozpustný hydrokoloid s vysokou želírovací schopností. Vhodný pro použití při výrobě drobných masných výrobků stejně jako pro použití v nastřikovacích lácích. Ve výrobcích vytváří spojení mezi masovou šťávou, masovými vlákny a přidanou vodou. Dávkování zpravidla 1 - 7 g podle potřeby aplikace.